به گزارش همشهری آنلاین، مرغ سوخاری را به سیخ چوبی بکشید و بخورید. مطمئن باشید خوشمزهاست.
فیله گوشت را با گوشتکوب دندانهدار بکوبید و بصورت موجدار سیخ کنید. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به آن جعفری خرد شده و کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
فیلهها را ابتدا در آرد سفید و سپس در مخلوط شیر و تخممرغ زدهشده و در آخر هم در آرد سوخاری بغلتانید. فیلههای چوبی را در روغن داغ سرخ کنید. میتوانید جهت سرو از سس کچاپ یا مستر سس و سیبزمینی سرخکرده هم استفاده کنید.
مواد لازم:
۵ عدد فیله مرغ
۲۰۰ گرم آرد سفید
۲۰۰ گرم آرد سوخاری
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان شیر
یک ق غ خرد شده جعفری
نمک و ادویه
سس کچاپ
سیب زمینی سرخ کرده
سس مخصوص
بهتر است برای خوشمزهتر شدن این غذا آن را با سس مخصوص آمریکایی بخورید.
مواد لازم سس:
یک ق. س سس خردل
یک ق. س سس کچاپ
یک ق. س سس قرمز تند
یک ق. س سس مایونز
ادویه برای طعم بهتر آرد سوخاری
آردسوخاری به تنهایی نمیتواند مزه دلخواه شما را به این مرغها بدهد پس توصیه میکنیم خودتان ادویهای برای آن درست کنید.
مواد لازم برای ادویه مخصوص:
پودر سیر
پودر جوز هندی
پودر آویشن
پودر پاپریکا
پودر فلفل سفید
نظر شما